Jesenja kolekcija: Kylie Jenner se pohvalila torbama vrednim više od 100.000 dolara!

Porodica Kardashian-Jenner u svakom trenutku živi sa stilom! Poznato je koliko ova familija voli da daje novac na skupocene automobile, markiranu odeću, nakit, torbe i slično, a oni takođe ne propuštaju priliku da sa svojim fanovima podele šta to sve novo imaju u svojim kolekcijama! Sada je Kylie odlučila da sa nama podeli nova izdanja omiljenih torbi čija je vrednost na hiljade i hiljade dolara!

Ovog vikenda Kylie je podelila fotografiju na svom Instagram profilu gde je vidimo u društvu njene mame Kris Jenner u luksuznom izdanju čiji izgled upotpunjuju podjednako luksuzne Hermes tašne koje su ujedno i omiljene među ovom familijom! One su pozirale u avionu, u crnom izdanju sa šeširima i dijamantskim nakitom i torbama vrednim po 150.000 dolara, dok u opisu fotografije stoji opis “poslovni sastanci”.

Torbe koje smo imali priliku da vidimo na fotografiji su veoma retke što znači da su Kylie i Kris srećne vlasnice ovakvih primeraka koje su ručno rađene od krokodilske kože, a boja je napravljena procesom izbeljivanja i prelamanja kameno sive boje. Kylie se već pohvalila sa još nekoliko ovakvih torbi u svojoj kolekciji – Hermes Birkin koja iznosi $36,000, Hermes Kelly torba dalmatinske pink boje od kože bufala čija je vrednost $22,000 kao i narandžasta Hermes Birkin od $20,000!

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Oh fall, i missed you 🍁

Објава коју дели Kylie ✨ (@kyliejenner) дана

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Panika: Niko neće da gleda novi rijaliti Kylie Jenner!
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.