Kylie Jenner usled bolesti propušta nedelju mode u Parizu!

U toku nedelje održana je dodela Emmy nagrada, a kako su od Kardashian-Jenner klana bile prisutne Kim i Kendall, veliko razočarenje izazvano je kod fanova jer je Kylie Jenner odsustvovala sa ceremonije iako je bila pozvana, a izgovor je bio da je ona bolesna! Ipak, Kylie se oglasila na svom Twitter profilu potvrdivši da je stvarno bolesna i da će morati da odsustvuje sa nedelje mode u Parizu.

Kylie je trebala da prisustvuje pariskoj nedelji mode kako bi predstavila novu kolekciju šminke napravljenu u saradnji sa Oliverom Rousteingom, međutim usled bolesti neće biti u mogućnosti da se pojavi. “Nažalost, veoma sam bolesna i nisam u mogućnosti da putujem. Slomljena sam što ću propustiti ovaj šou, ali znam da će moj neverovatan tim i moji prijatelji koji su u gradu zbog događaja, će mi pomoći da budem tamo duhovno,” objasnila je Kylie u pismu.

Kylie je dodala da je za nju bio san kreiranje kolekcije sa Oliverom, kao i da ona nije nešto prolazno, već za cilj ima da ostavi beleg u životu. “Nadam se da ćete gledati šou sa mnom ovog petka. Jedva čekam. Volim te Olivere, čestitam i šaljem ti svu moju ljubav,” zaključila je Kylie. Kako izvori za TMZ prenose – Kylie se bori sa intenzivnom bolešću i ima teške simptome nalik gripu, uključujući mučninu i vrtoglavicu.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Puna ljubavi: Pogledajte kako je Kylie Jenner provela Dan zaljubljenih!
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.