Tini Stoessel se oglasila nakon neprijatnosti u Madridu!

Pre par dana održan je festival Unicos u Madridu gde je među brojnim zvezdama nastupila i Tini Stoessel, a taj veličanstveni događaj je bio i savršen povod za razgovor sa španskim medijima. Kao što smo bili u prilici da vidimo Tini je za vreme intervju neko vreme bila u društvu Lali Esposito, ali i njenog kolege iz talent šoua, Axelom, a sudeći po snimcima koji su se munjevitom brzinom raširili po društvenim mrežama, pevačicina reakcija je poručivala da joj je veoma neprijatno u društvu starijeg kolege. Martina se sada i oglasila povodom toga na svom Twitter profilu!

Sve o čitavoj situaciji možete pročitati OVDE, a ujedno i proceniti kako se vama čini čitava situacija, dok sa druge strane Tini tvrdi da je sve proteklo u najboljem redu. “Videla sam dosta zabune o videu koji kruži društvenim mrežama,” započela je Tini svoje pismo, a zatim i prešla direktno na stvar. “Želim da vam kažem da sa Axelom imam sjajan profesionalni odnos i želim da razjasnim da nijedna moja reakcija izvučena iz konteksta nije bila zbog nelagodnosti,” izjavila je Tini.

Mnogo je komentara i mišljenja koji upravo aludiraju na suprotno od Martinine izjave, ali sa druge strane moramo prihvatiti da je ono što je Tini rekla istina, jer nije na publici da sudi o nečemu na osnovu kraćeg snimka. Pevačica je iskoristila i ovo pismo da se zahvali na neverovatnoj prilici da nastupi sa toliko neverovatnih muzičara na jednom mestu i kaže da joj je ovo stvarno neverovatno iskustvo.

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Famoza Fandom Awards: Tinistas are fandom of the year in Balkans!

28 thoughts on “Tini Stoessel se oglasila nakon neprijatnosti u Madridu!

     1. Kakav Justin? ti si opsjednuta njime ovde se raspravljomo o necem drugom

     2. Ako nisi skontao ja sam musko kao drugo ti se svuda mesas I zavidis Justinu

     3. Hahahahaha i da mi plate ne bih htio biti to sto je on hahahahh jesi me nasmijano hvala ti u zivotu se nisam tako smijao hahhahaha

     4. Ma nemoj prodao bi se za jedan dolar samo se ti smej brzo ces u ludaru jedva cekam

 1. Na snimku je izgledalo da joj je bas neprijatno, ali ako Tini kaze da nije tako, podrzavam!

 2. Da ne lazem, mislim da je ovo rekla da bi smirila sitaciju ali sklonila mu je ruku sa njenog ramena i videlo se da ne zeli da je grli, i toliko je dugo pratim da znam kad joj je neprijatno i ovog puta jeste

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.