Kendall Jenner propustila premijeru “The Kardashians”, a evo i zašto!

Skoro svaki član tima Kardashian-Jenner izašao je na crveni tepih za premijeru novog rijaliti šoua “The Kardashians”- ali Kendall Jenner nije bilo ni na vidiku. Ako se pitate zašto je manekenka bila odsutna sa velikog porodičnog događaja 7. aprila, izvor za E! News kaže da se Kendall stvarno trudila da bude tamo i podrži porodicu, ali je bila bolesna.

Iako Kendall nije uspela da stigne na premijeru u Los Anđelesu, sestre Kylie Jenner, Kim Kardashian, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian i mama Kris Jenner su uspešno proslavile ovo novo poglavlje. U stvari, Kim je imala posebnog gosta koji ju je podržao na događaju: dečka Petea Davidsona. Iako njih dvoje nisu zajedno prošetali crvenim tepihom, to je ipak bio veliki trenutak za par.

“On je tu da me podrži. To je moja stvar”, rekla je Kim na premijeri. “Mislim da nije njegova stvar da bude ovde sa mnom. Tako da sam veoma srećna što je uz mene.”

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kendall Jenner

The following two tabs change content below.

Anđela Lekić

Anđela Lekić je urednica portala Famoza.net. Studira logopediju na Fasperu u Beogradu. Tokom studija otkrila je da joj je pisanje jedan vid hobija, što joj rad na Famozi i omogućava. Obožava kpop muziku zbog koje je zavolela kulturu i običaje zemalja istočne Azije i nada se da će ih u budućnosti posetiti. Jedan od njenih talenata je crtanje portreta.
Pročitajte još  "Štetočina": Kendall Jenner reklamnim videom pokazala koliko je razmažena

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.