Konačno: Ariana Grande objavila delić iz svog spota sa Miley i Lanom!

Kako stvari stoje, pesma “Don’t Call Me Angel” koju je Ariana Grande snimila sa Miley Cyrus i Lanom Del Rey ima šanse da zaseni i popularnost filma “Čarlijevi anđeli” za koji je pisana. O tome govori i ogromno interesovanje za prvi video insert iz spota koji će nam premijerno biti prikazan u petak.

U samo sedam sekundi možemo videti Ari, Miley i Lanu kako zavodljivo šetaju kroz grandiozni hodnik dok na sebi imaju i crna krila. Interesantno, sve tri su obučene baš kao što očekujemo od njih! Ariana nosi visoki rep i čizme, Miley je provokativna rokerka, a Lana fatalna žena.

Autor: Famoza.net 

Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Ariana Grande o „divljem“ životu na turneji: Mnogo plačem!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

6 thoughts on “Konačno: Ariana Grande objavila delić iz svog spota sa Miley i Lanom!

      1. Poludela MMerka ❤ slazem se
        P.S. slucajno sam ti dislajkovala komentar pa ne mogu da ponistim sorryyy😥😥😥

        1. ILOVETay pesma je izasla jutros i vec je #10 u trendingu i ako nastavi ovako bice #1 verujem u to jer je boyfriend bilo #4 u trendingu a ova pesma je mnooggoooo bolja od boyfriend (po mom misljenju) ali i boyfriend je predobra pesma

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.