Nestvarno: Liam Hemsworth gradi kuću pored Miley Cyrus!

Liam Hemsworth i Miley Cyrus veoma burno su se razišli, a sudeći po tome šta pričaju u javnosti, strasti se ne stišavaju. Kad sve to znamo, krajnje bizarno nam deluje informacija da Liam trenutno gradi kuću koja ne da je u komšiluku Miley i njegov novog izabranika Codyja Simpsona, već su bukvalno vrata do vrata!

Naime, kako piše portal New Idea, Liam zapravo radi ono što je obećao, a to je obnavljanje kuće u kojoj je nekad živeo sa Miley, a koja je do temelja izgorela prošle godine, nakon velikih požara. Kuće više nema, ali je to zemljište u vlasništvu Liama, a odmah pored je kuća koju je Miley kupila 2016. godine i gde sad živi sa novim dečkom!

Nije baš jasno zašto Liam ovo radi, pogotovu jer nema nameru da se vraća u Holivud već sad želi da živi što dalje od Miley, odnosno u Australiji. Svakako da on može da izgradi kuću i potom je proda ili iznajmi, ali možda bi mu bilo jednostavnije da sve proda još dok je u izgradnji i zaboravi na to poglavlje svog života.

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Liam Hemsworth

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Zvanično gotovo: Miley Cyrus i Liam Hemsworth su razvedeni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.