Rita Ora: Ljubav više nije moj prioritet!

Rita Ora jeste velika zvezda u Evropi i naročito u Engleskoj, ali ona i dalje uspeva da bar nekako sačuva svoj privatni život, pa o njenim ljubavnim vezama se nikad ne sazna više nego što ona želi. Sudeći po njenim rečima, trenutno i nema šta da skriva jer ljubav više nije težište u njenim životnim planovima!

Rita je skoro cele ove godine navodno bila singl, a za časopis Marie Claire kaže da će tako verovatno i ostati! “Ljudi vole da saznaju nešto o mom privatnom životu i prihvatila sam to, ali naučila sam da ljubav trenutno nije moj životni prioritet. Već dugo mi nije na prvom mestu” otkriva Rita.

O tome da je Rita sama svedoče i njene reči da ume ponekad da se oseća usamljeno pa da često pozove svoju mamu da svrati! “Stalno zovem mamu da ostane kod mene, njeno prisustvo me podseća na bezbednost, i znam da je ona neko ko me nikad ne osuđuje. Uvek je pozovem da prespava kod mene jer ponekad me uhvati usamljenost” priznaje ona.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Rita Ora

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Šala ili provokacija? Evo kako je Rita Ora reagovala kada je ugledala Novaka Đokovića na bilbordu!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.