Novi početak: Udovica vođe benda Linkin Park se verila dve godine nakon samoubistva muža

Koliko god da nekoga volimo, nakon nekog vremena svi primetimo da vreme leči rane i da je svaki čovek spreman za nove početke. Isto se trenutno događa i ženi pokojnog Chestera Benningtona, vođe benda Linkin Park koji je pre dve godine izvršio samoubistvo – ona je rešila konačno da krene dalje i da ponovo prigrli ljubav.

Chesterova supruga Talinda objavila je preko Instagrama srećne vesti da se verila, a svi članovi Linkin Parka su srećni i zadovoljni zbog njene odluke! “Presrećna sam da objavim da sam verena za svog anđela na zemlji, Michaela F. i tu sam da vam pokažem da možete ponovo pronaći ljubav nakon tragedije. Smrt vaše srodne duše ne mora da ubije i vas” poručuje Talinda.

Naravno, to ne znači da će Talinda prestati da se bavi humanitarnim radom i da širi svest o samoubistvu što je redovno činila otkad je Chester preminuo. “Nastaviću da odajem počast Chesteru i nastaviću svoju životnu misiju da njegova smrt ne bude besmislena. Za sve vas koji ste preživeli gubitak zbog samoubistva, želim da kažem da možete ponovo biti srećni. U vašem srcu može biti mesta i za bol, suze, ali i ljubav i sreću” zaključila je ona.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Oproštaj od Chestera: Pogledajte poslednji spot grupe Linkin Park!

Foto: Instagram/Chester Bennington

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

2 thoughts on “Novi početak: Udovica vođe benda Linkin Park se verila dve godine nakon samoubistva muža

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.