Liam Payne krio devojku iz poštovanja prema bivšoj!

U svetu poznatih ličnosti teško je išta sakriti jer ste konstantno okruženi paparacima i ljudima koji zadiru u vašu privatnost, međutim Liam Payne je uspeo na duže vreme da sakrije novu devojku, nakon rastanka sa bivšom verenicom Cheryl.

“Liam i Maya su zajedno već nekoliko meseci. Blizak je sa Cheryl i iz poštovanja prema njoj hteo je da sa novom devojkom izađe u javnost tek kada postanu ozbiljni”, kaže izvor za “The Mirror”. Maya Henry je američki model od 19 godina, a ona i Liam se navodno odlično slažu. Ovog vikenda su prvi put viđeni zajedno kako se drže za ruke i to je konačno potvrdilo da bivši član One Directiona ima novu devojku.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Liam Payne: Ja sam u bendu imao najtežu ulogu dok Zayn nije morao ni da priča!
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.