Shawn Mendes: Ne mogu da odlučujem o vezi u kojoj nisam jedini član!

Shawn Mendes i Camila Cabello ne kriju svoju vezu od početka leta, ali i dalje im bude prilično neprijatno kada se postavi pitanje u vezi sa njihovom vezom, čije detalje drže u privatnosti. Zato je Shawnu bilo jako neprijatno kada je dobio vrlo intimno pitanje.

Fan ga je upitao kako se oseća kada je zaljubljen i da li je našao novo značenje ljubavi sada kada je sa Camilom, jer je rekao da nikada pre nije bio zaljubljen, Shawn je rekao “Iskreno, želim reći da želim razgovarati s vama o tim stvarima, ali nisam samo ja u vezi! Uključena je još jedna osoba. Ne mogu da kažem stvari koje osećam … Ne odlučujem samo ja, znate?”

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.
Pročitajte još  Sve je više dokaza da Shawn Mendes i Miley Cyrus snimaju zajedno!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.