Cheryl i Liam Payne na tajnom odmoru, objavili slične fotke na Instagramu!

photojoiner

Priča o tome da su Liam Payne i Cheryl definitivno neće brzo nestati! Mediji danas tako pričaju ne samo da se njih dvoje tajno viđaju već da su ovog meseca bili i na zajedničkom odmoru na Karibima!

“Ona je potpuno opuštena s Liamom”, priča jedna izvor za The Mirror. “Oni se odlično razumeju jer se oboje nalaze pod istim pritiskom tako da ne moraju da pričaju o tome. Naravno da se znaju dugo i oduvek su se odlično slažu ali tek u decembru počeli su da se pričaju o tome da budu zajedno. “Oboje su se proslaviil na pevačkom takmičenju i brzo su postali slavni. Međutim, oboje vole da su daleko od očiju javnosti tako da su na istoj strani. Još uvek je rano ali ko zna šta će se desiti. Njena porodica je srećna zbog nje a ona zaista uživa.” I Cheryl i Liam ćute o svemu ali oboje su ovih dana na Instagramu objaviil fotke na kojima imaju ljubičaste oči!

Cheryl je inače još uvek zvanično u braku ali se od svog sadašnjeg muža (koji već ima novu devojku!) razvodi još od decembra meseca kad je navodno i počela da viđa Liama.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Cheryl, Liam Payne

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Brak još nije plan: Liam Payne ne insistira na venčanju sa Cheryl, važno je da se dobro slažu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.