Uskoro i objašnjenje: Pronađena nestala YouTuberka!

Jutjuberka Marina Joyce poslednji put viđena je 31. jula i od tad je proglašena kao nestala. Njenih 2 miliona pretplatnika na YouTubeu su se poprilično zabrinuli za nju, jer ovo nije prvi put da se desilo ovako nešto, zato što je Marina pre tri godine bila u depresiji i jako lošem psihičkom stanju i verovalo se da je tada drže protiv njene volje, međutim ona je ubrzo snimila video pod nazivom “Saving Marina Joyce” u kome je objasnila da je morala da se skloni na neko vreme, jer nije mogla da podnese sve što se dešava.

Pre dva dana, Marinin dečko, Brandon Mehned postavio je neobično saopštenje na Instagram u kome govori da je Marina dobro, kao i da se sve odvija “profesionalno”. Iako nije baš najjasnije šta je Brandon želeo time da poruči, ovo je izazvalo veliku sumnju da je zapravo on i umešan u Marinin nestanak i da želi da smiri javnost izjavom da je Marina pronađena, međutim mnogi sumnjaju da je se dešava suprotno, odnosno da još uvek nije pronađena.

Pre oko 24 časa, Brandon se ponovo oglasio na svom Instagramu sa dve objave u kome potvrđuje da Marina pronađena i poručuje da će ona uskoro snimiti video u kome sve objašnjava. “Marina želi da snimi video u kome će uskoro objasniti sve, jer je sve postalo malo previše i ljudi misle da sam ja osumnjičen. Žao mi je što sam sve zbunio, mogao sam da kažem ono što sam znao prošle noći. Znao sam da je na sigurnom, jer sam razgovarao sa njom 24/7 i nisam uskraćen bilo kakve informacije,” napisao je Brandon.

Autor: Famoza.net
Foto: YouTube

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

One thought on “Uskoro i objašnjenje: Pronađena nestala YouTuberka!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.