BLACKPINK obeležile trogodišnjicu, fandomu spremile poklon!

BLACKPNIK su proslavile tri godine postojanja 8. avgusta, dok su za fandom spremile poseban video kojim su obuhvatile posebne momente koji su im obeležile ove tri godine, a kako bi ih fanovi širom sveta razumeli video sadrži i engleske titlove! Devojke su debitovale 8. avgusta 2016. godine sa albumom “Square One”, a BLINKS su heštag #ThreeYearsWithBLACKPINK doveli u vodeće svetske trendove na Twitteru!

Nešto se ne menja. Tri godine sa ove tri devojke donele su mi toliko uživanja i avantura u životu. Prethodnih godinu dana su mi pogotovo bile neverovatne i osećam da smo mnogo porasle, ne mogu da dočekam narednih 30 godina sa svima vama,” napisala je Lisa uz tri fotografije na Instagram profilu.

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

저희 3살됐어요!! 생일축하해요 우리 블핑이들~ 멤버들 너무 사랑하고 대견하고 앞으로 힘내서 이대로만 우리 꿈 하나하나 이뤄나가요! 연습생때부터 이렇게 블랙핑크가 3살이 될때까지 너무 고생많았구 앞으로 화이팅했으면 좋겠어요 ♥️ 많이 사랑해 블핑! 빠이팅! My loves it is our 3rd year anniversary today. HAPPY BIRTHDAY BLACKPINK we're finally 3! I am so proud of each and every one of us for fighting through every moment whether it was a good one or a bad one. We've stayed strong, all four of us, through our trainee days and the three years as Blackpink. I am so grateful for that. Let's all reach for our goals and achieve it one by one just as we're doing right now. And thank you to everyone who has been involved in making us who we are today. That includes our Blinks. We love you terribly and I hope we can give back all the love u guys have shown us before we die!!! hahaha anyway HAPPY BIRTHDAY BP 💋 #threeyearswithblackpink

Објава коју дели ROSÉ (@roses_are_rosie) дана

Rose je postavila sliku BLACKPINK-a na svoj Instagram uz dužu poruku koju nećemo preneti u celosti. “Ljubavi moje, danas nam je trogodišnjica! Ponosna sam na svaku od nas što smo se borile svakog momenta bio dobar ili loš. Ostale smo jake, sve četiri, kroz naše pripravničke dane i tri godine kao BLACKPPINK. Tako sam zahvalna na svemu,” napisala je Rose dodajući da su BLINK deo svega.

“Nastavimo da negujemo i volimo jedni druge. Trudićemo se da uvek budemo BLACKPINK koji vam pokazuje najbolje,” dodala je Jisoo u svojoj objavi. Dok je Lisa čestitala trogodišnjicu benda. Uživajte u videu koji su devojke spremile!

Pročitajte još  Stručnjaci znaju šta BLACKPINK mora da uradi da bi prestigao BTS

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ BLACKPINK

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

One thought on “BLACKPINK obeležile trogodišnjicu, fandomu spremile poklon!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.