Prava misterija: Taylor Swift nestala bez traga i glasa!

TaylorSwiftSelenaGomez-17

Prethodnih dana mediji su u potpunosti prestali da pišu o Taylor Swift a razlog za to je jednostavan – ona već odavno nije viđena u javnosti i niko zapravo nije siguran gde se ona nalazi!

Taylor ne samo da nije bila na American Music Awardsu već čak nije ni snimila poruke zahvalnosti za neku od osvojene tri nagrade a ni paparaci nisu uspeli da je lociraju. Ipak, kako se danas čuje, Taylor je viđena na Novom Zelandu gde je navodno snimala novi spot i to za fandomu omiljenu pesmu, “Out of the Woods”. Ipak, informacije gde je ona tačno niko živi ne zna – glasine su da je viđena na aerodromu, pa u šoping centru, pa negde u divljini ali svi se makar slažu da je zaista na Novom Zelandu! Teško je za očekivati da takva megazvezda može dugo da se skriva od javnosti ali nema sumnje da joj je prijalo par dana bez kamera.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Hoće li ih Tay tužiti? Stižu optužbe da "Perfect" od 1D jako podseća na "Style" Taylor Swift!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.