Manje od godine u braku: Raskinuli Miley Cyrus i Liam Hemsworth!

Miley Cyrus i Liam Hemsworth su se prvi put upoznali pre deset godina, odnosno 2009. godine na snimanju filma “The Last Song”, a ubrzo su u javnost izašli kao par i to na crvenom tepihu 2010. godine. Nakon brojnih raskida, pomirenja, veridbe, par se venčao u intimnoj atmosferi u decembru prošle godine, da bi sada svetom odjeknula vest da su raskinuli i to posle nepunih godinu dana u braku!

“Liam i Miley su se složili da se razdvoje ovog puta,” potvrdio je izvor za E! News. “Stalno se razvijaju, menjaju se kao partneri i pojedinci, odlučili su da je najbolje da se oboje fokusiraju na sebe i karijeru. Oni i dalje ostaju posvećeni roditelji svojim životinjama kojima daju ljubav u slobodno vreme. Molim vas, poštujte njihovu odluku i privatnost,” napisano je u saopštenju.

Miley svoje vreme provodi u Italiji, a na fotografijama koje je postavila fanovi su uvideli da ona ne nosi burmu što je odmah pokrenulo i potpalilo spekulacije da se par razišao. Ubrzo nakon toga, Miley je snimljena kako se ljubi sa bivšom ženom Brodyja Jennera, Kaitlynn Carter.

Pročitajte još  Šta se tačno sa Jarianom, da li će Zayn shvatiti da je pogrešio i hoće li "Soy Luna" zauzeti mesto "Violette"? Famoza TV #7!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Miley Cyrus

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

3 thoughts on “Manje od godine u braku: Raskinuli Miley Cyrus i Liam Hemsworth!

  1. Dobro je da su se razisli, nisu jedno za drugo a kamoli za brak. Liam je divan, a Miley je suvise razuzdana i jasno je da se ta veza nije mogla odrzati dugo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.