Pogledajte trejler odmah: Baka Prase, Nika Ilčić i još mnogo jutjubera snimili film „Ideš? Idem!“

Jutjuberi svake nedelje za svoj fandom izbacuju novi video sadržaj, ali zar ne bi bilo posebno snimiti pravi film koji će se prikazivati u bioskopima? To definitivno smatraju i jutjuberi, pa se grupa od nekoliko njih okupila i putujući po Evropi snimila interesantan film pod nazivom „Ideš? Idem!“ koji će uskoro doći i u bioskope!

U filmu će se naći neka jako zvučna imena kao što su Baka Prase i Nika Ilčić, a s njima u ekipi su i Veronika Rosandić, Meca Cazin, Fran Laus i mnogi drugi. Dok se o samom filmu ne zna mnogo, znamo da bi on trebalo da bude u bioskopima u septembru, a Veronika kaže da su ona i njen tim prešli čak 40.000 kilometara snimajući ovaj film. Pogledajte i trejler dok ne stigne još informacija!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Nika Ilčić

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Lisa i Lena na svom meet and greetu ne mogu ga sakupe ni približno ljudi koliko Baka Prase!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

4 thoughts on “Pogledajte trejler odmah: Baka Prase, Nika Ilčić i još mnogo jutjubera snimili film „Ideš? Idem!“

  1. Koji uzas, ovo servirati danasnjoj deci i onda se pitamo zasto su tako bezobrazni?!! Kad vidimo ko su im uzori, strasno. Nadam se da ovo nece biti u bioskopima jer ako bude onda smo stvarno DNO ispodna dna!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.