Poseban dan za nju: Selena Gomez blista kao deveruša svoje rođake Priscille!

Selena Gomez je još 2017. godine otkrila da će biti deveruša svojoj rođaki Priscilli De Leon, a kako je konačno kucnuo čas za venčanje, konačno možemo videti kako je Sel izgledala na ovaj poseban dan! Sel je inače jako vezana za Priscillu, a njeno venčanje održano je u Teksasu, u Seleninom voljenom zavičaju.

Sel je za ovu priliku (kao i ostale deveruše, jer je takav običaj) obukla dugu crnu haljinu sa spuštenim rukavima i izgledala je jako romantično, a s obzirom da ima iskustva sa govorima, ona je sačuvala jedan poseban govor i za mladence! “Ti si me naučila da budem jaka, Priscilla. Molim se za sreću vas dvoje sve vreme” rekla je ona pred gostima i prijateljima.

Pre mesec dana Selena se pobrinula da Priscilla ima i devojačko veče u Meksiku, a 2017. ju je iznenadila i venčanicom, tako da je očigledno da Selena planira sve više da se okreće svojoj porodici i da se brine o svom zdravlju, a kako i svi izvori tvrde, Sel se oseća odlično i odmara se od reflektora javnosti.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Priscilla DeLeon

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Snažna poruka: Sve megazvezde iskulirale Grammy nagrade!

One thought on “Poseban dan za nju: Selena Gomez blista kao deveruša svoje rođake Priscille!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.