Justin lansira novu kolekciju “Drew” odeće sa printom Drew Barrymore!

Znamo da je naziv brenda “Drew” Justina Biebera inspirisan njegovim srednjim imenom, ali Justin je rešio da mu za novu kolekciju kao inspiracija posluži još jedna poznata Drew, a u pitanju je glumica Drew Barrymore!

Justin sada ima posebnu liniju gde se na stvarima nalaze fotografije Drew Barrymore iz različitih epoha njenog života. Jedna od slika koju je Justin postavio na Instagram pokazuje sliku iz 1982. kada je glumica još bila dete. I sama Drew je reklamirala ovu kolekciju na Instagram, pa i kod nje možemo videti sliku u majici sa svojim likom. Tačan datum izlaska kolekcije se još ne zna, ali sve stvari će moći da se kupe na oficijalnom sajtu “Drew” brenda.

View this post on Instagram

Drew ❤️ @drewhouse

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore) on

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Justin Bieber tvrdi da slučajno ima Selenu Gomez u rezultatima Google pretrage!
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.