Polako odrastaju: Lisa i Lena kreću na časove vožnje!

U današnje vreme je posebno u trendu da se na časove vožnje krene što pre, po mogućstvu dok si još uvek u srednjoj školi i imaš 17 ili 18 godina, a neki krenu i tokom prve godine fakulteta – slatke Nemice Lisa i Lena možda izgledaju slatko i detinjasto, ali i njih dve došle su do godina kada mogu da započnu svoje iskustvo za volanom automobila!

Naime, devojke su 17. juna napunile 17 godina (kako su se godine i datum poklopili kao i kod Ariane Grande ove godine!) i to ih čini dovoljno starim da polako krenu da uče da voze, čime su se devojke pohvalile na Instagramu! „Imale smo danas prvi čas vožnje, bilo je mnogo zabavno! Malo smo se i unervozile, a to vidite i po našem držanju“ napisale su devojke, ali to je sasvim prirodno jer im je prvi put da voze.

Devojke su se posebno obradovale 17. rođendanu zbog još jedne povlastice! „Hvala na svim rođendanskim čestitkama, čule smo da nam je sada pubertet konačno gotov“ napisale su one uz fotku rođendanskih torti.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Lena iz tandema Lisa i Lena: Čim izađem iz Nemačke, ne umeju ime da mi napišu!

Foto: Instagram/Lisa i Lena

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.