Jonas Brothers ušli u latino vode pesmom sa Sebastianom Yatrom!

Jonas Brothers su se nedavno vratili ponovo kao grupa na muzičku scenu, a publika, od koje je većina odrasla uz njih, to obožava! Pre nekoliko nedelja izbacili su svoj novi album “Happiness Begins”, koji je trenutno No.1 na Bilboard-ovoj top 200 debut albums listi! Međutim, sada, oni su rešili da se oprobaju u nečemu drugačijem.

Braća su sve iznenadila kada su iznenada izbacili kolaboraciju sa latino zvezdama Sebastián Yatra, Daddy Yankee and Natti Natasha, a pesma je za kratko vreme skupila 4 miliona pregleda! Povodom toga su se oglasili na Instagramu, oduševljeni reakcijama publike – skoro kao da se nikad nisu ni raspali!

“Bez teksta sam, hvala vam”, napisao je Joe.”#1?? 414 000 albuma već prve nedelje! Ne znam šta da kažem, hvala vam!! Želeli smo da napravimo album koji podstiče sreću, obzirom na to šta smo sve prošli u prethodnih par godina. Način na koji ste se povezali sa našom muzikom nam previše znači. Hvala što verujete u nas, volimo vas!”, napisao je Nick.I Kevin se oglasio napisavši “Ne mogu da verujem! Hvala svima, ovo je stvarno nerealno! Ovo je tek početak!!”

Pročitajte još  Tini o Sebastianu Yatri: Za sad smo samo prijatelji!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “Jonas Brothers ušli u latino vode pesmom sa Sebastianom Yatrom!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.