Nicki Minaj ponovo sipa neviđene uvrede na račun Miley Cyrus!

Nema mira! Iako Miley Cyrus konstantno priča da ne zna zašto je Nicki Minaj ljuta na nju, a nedavno je i rekla da njih dve nisu u sukobu, reperka ne misli tako! Govoreći za jednu radio stanicu, ona je nastavila da sipa drvlje i kamenje na Miley, otkrivši i zbog čega je toliko ne voli!

Interesantno, Nicki nije želela da spominje Miley po imenu, ali sa 100% sigurnosti se može reći da je govorila o njoj! “Neka kokoška nikad ne možete da govori o kraljici”, reče Nicki i dodade, “Vređala me je u jednom časopisu bez ikakvog razloga.” Ona je ismevala Miley rekavši da je kopira, pošto je nosila roze periku u svojoj epizodi serije “Black Mirror.”

Ako se pitate šta je to tačno Miley rekla, radi se o intervjuu iz 2015. godine za New York Times gde je Miley kritikovala Nicki da se nefer ponaša prema Taylor Swift koja ju je pobedila na MTV VMA. “Napravila je priču o sebi. kukala što nije dobila VMA. Htela je da to predstavi kao rasizam. Ona ne ume da zvuči previše ljubazno.”

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Nicki Minaj

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Sve zbog bivšeg-sadašnjeg muža: Wendy Williams i Nicki Minaj u oštrom sukobu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.