Nick Jonas: Mislio sam da braća nikad više neće progovoriti sa mnom zbog raspada benda!

Nick Jonas je, kao što to verovatno već znate, preuzeo svu krivicu za raspad benda Jonas Brothers, i on već u svakom intervjuu otvoreno govori da je on taj koji je sve to predložio. Ipak, nije bilo lako povući takav korak, i Nick je mislio da će time upropastiti svoj odnos sa braćom zauvek, ali to se srećom nije dogodilo!

Nick je ispričao za CBS Sunday Morning da je razgovor o raspadu benda bio jako “teška tema” i da se plašio posledica. “Rekao sam, ‘Znate, mislim da Jonas Brothers ne bi trebalo više da postoji, trebalo bi da idemo svaki svojim putem’, ali to nije bilo baš sjajno. Plašio sam se da više nikad neće progovoriti sa mnom” priznaje Nick.

I Joe se kao i Nick plašio da bi ovo uništilo odnose među njima zauvek, i u glavi je imao da je tu konačan kraj, ali sada su ponovo tu kao da se ništa nije desilo! “Mislim da smo morali da prođemo kroz sve ovo da bismo došli do onoga što smo danas. Mislim da je to bila, sudbina, šta god, ali sada smo se vratili i ovaj put ćemo sve raditi kako treba” zaključuje Joe.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Jonas Brothers

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Ponovo se venčali Nick Jonas i Priyanka Chopra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.