“Bili ste ludi!” Marcus i Martinus održali jedini balkanski koncert ove godine!

Marcus i Martinus prošle večeri nastupili su Atini, Grčka, što je najbliži nastup našem regionu ove godine! Momci su već nekoliko dana bili u ovoj zemlji gde su imali nekoliko intervjua i druženje sa fandomom, a po običaju, tamanili su i lokalne specijalitete čime su se pohvalili na internetu.

Nastup ne bismo opisivali jer je bio nalik na ono što se nedavno dešavalo u Finskoj, a MM su se ovog jutra oglasili se na nekoliko Instagram videa u kojim se zahvaljuju na velikoj podršci i sjajnoj atmosferi, a obećali su i da će se vratiti sledeće godine! Ovo je praktično još jedna potvrda da oni ozbiljni računaju na Balkan, pa iako će se datumi turneje planirati tek od jeseni, svi verujemo da smo na tom spisku!

Primetili smo i da dosta MMera zapaža kako su fanovi u Grčkoj bez problema mogli da priđu momcima i da se druže sa njima, što nije bio slučaj kod nas. Famoza je u stalnom kontaktu sa MM timom, pa kad oni najave naredni dolazak, potrudićemo se da napravimo takav plan da ih što više vas vidi! Vodite ipak računa da Marcus i Martinus ni u snu ne mogu sve da vas upoznaju, jer kad bi sa svakim proveli i samo 10 sekundi, to bi potrajalo nedelju dana, i pod uslovom da ne spavaju! Zato, uvek računajte da je koncert glavna stvar, a sve ostalo je samo bonus!

Pročitajte još  Neverovatni su: Marcus i Martinus snimili novogodišnju čestitku za Famozu!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.

One thought on ““Bili ste ludi!” Marcus i Martinus održali jedini balkanski koncert ove godine!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.