Famoza music chart #181 – Glasajte za sve pesme koje volite!

Po svemu sudeći, 13 nije nesrećan broj za Martinu Stoessel koja je toliko puta pobedila na našoj listi sa pesmom “Quiero Volver”. Tini i dalje vlada gvozdenom rukom pa drži i pozicije dva i tri. Po običaju, njoj je najbliža Ariana Grande, ali se u vrh vratio i Jorge Blanco sa svoje dve pesme!

Sa druge strane, Marcus i Martinus startovali su prilično loše, pa se nalaze na mestu broj 11, a nekako je preživeo i novitet Katy Perry. Ove nedelje na listi su novi singlovi Taylor Swift ali i Tini, s tim što sad Tini ima četiri pesme, pa će jedna od te tri starije, ona sa najmanjim brojem glasova ispasti!

Glasanje traje do srede, 26. juna u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete svakog dana za sve pesme koje vam se dopadaju! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Prava reakcija: Ariana Grande umire od smeha nakon hakovanja!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

14 thoughts on “Famoza music chart #181 – Glasajte za sve pesme koje volite!

  1. Prosli smo mnogo bolje nego sto sam ocekivala, stvarno ne znam sta nam se desilo… MMere prosto mrzi da se bore za MM. Ma da, nas hastag #mmcomebacktoserbia ima skoro 60 000 objava 🎊🎉

  2. Ajmo se malo pokrenuti mmeri .
    Bar da ih dovucemo do 5%.
    Ja bih bila jako sretna a i mislim da bi bili i oni
    Ajmo M&M.❤💙💚💛💜❤

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.