Instagram zvezda: “Žena zmaj” ima tetovirane oči, vampirske zube, isečen jezik i tetovaže na sred lica!

Postoji više načina da postanete popularni, a Amber Luke nije izabrala lak put. Ova 24- godišnja devojka iz Australije u potpunosti je izmenila (neki bi rekli uništila) svoje telo nenormalnom količinom tetovaža, pa je čak istetovirala beonjače i ugradila očnjake nalik na vampirske!

Amber je nekad bila prava plavokosa lepotica, ali je onda preko noći, kad je imala samo 16 godina postala opsednuta modifikacijama svog tela. Od tad a pa do danas, ona je uradila preko 130 tetovaža, a kao što vidite po slikama, ona na licu ispisane razne gluposti dok na čemu na ima veliki crtež koji nas podseća na milje kakve bake stavljaju na televizor.

To je još najmanje ekstremno kad se ima u vidu da je ona izdužila svoje uši, pa čak i istetovirala beonjače, tak oda su one sad plave boje. Da je zaista bolesno opsednuta idejom da menja svoj izgled, svedoči to što je Amber pristala na ovo iako joj je rečeno da ima dobre šanse da oslepi! Ona je takođe ugradila i očnjake, pa sad liči na vampiricu.

“Pred dve godine sam odlučila da ih ugradim”, priča ona za Mail Online i dodaje, “Znala sam da sam to oduvek želela. Jednog dana hoću da ugradim i trajne.” Amber otkriva da joj puno želi da radi na sebi, pa najavljuje još tonu tetovaža. “Radiće me četiri tatu umetnika a planiram i operacije na stomaku i guzi”, kaže ona i dodaje da je plan da za godinu dana njeno kompletno telo bude prekriveno tetovažama. Za one koji je kritikuju i zgražavaju je se, Amber podseća da ona nikog ne tera da radi ovako nešto kao i da ako ne povređuje nikog jer sve ovo radi samo sebi.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Instagram zvezda: “Žena zmaj” ima tetovirane oči, vampirske zube, isečen jezik i tetovaže na sred lica!

  1. Fuj!! Biće joj žao kad bude bila starija, pa joj koža bude visila, onako smežurana . Ili kad je unuci budu gledali čudno . Pre tetoviranja ili sličnih stvari na našim telima koji traju zauvek treba razmisliti i o posledicama .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.