Spremni za poljubac: Shawn i Camilla snimaju zajedno!

Ono što se čeka godinama, konačno se i zvanično dešava! Shawn Mendes objavio je najavni video za novi muzički projekat sa svojom drugaricom (a mnogi kažu i večitom simpatijom) Camilom Cabello gde ih vidimo kako se skoro ljube dok u pozadini ide melanholična muzika, kao deo njihove pesme!

Surovi Shawn ostavio je ovaj video bez komentara, tako da fandom može samo da nagađa o čemu se tačno radi! Camili je sve ovo zabavno pa je odgovarala na pitanja fandoma. Kad joj je neko rekao da je gladan za još informacija, Cam je odgovorila, “Večera stiže pre umesto kasnije!”

Sa druge stane, i ona i Shawn šalili su se na Instagramu da je njihova nova pesma nastavak hita “I Know What You Did Last Summer”, pa da samo ima oznaku “part 2”. Nama je drago što uz pesmu očigledno dobijamo i spot, možda i u isto vreme!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Famoza Fandom Awards: Mendes Army najviše porastao, MMeri su najbolji novi fandom!

2 thoughts on “Spremni za poljubac: Shawn i Camilla snimaju zajedno!

  1. Da li se išta zna o Camilinom novom albumu jer je prošlo godinu i po dana od njenog prvog albuma

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.