Miley Cyrus predstavlja spot „On A Roll“ u ulozi Ashley O!

Miley Cyrus je u prethodnim vremenima bila muzička senzacija Hannah Montana, tako da ona ima iskustva sa ulogama pop zvezda – ona je ovoga puta u ulozi Ashley O na Netflix šou „Black Mirror“ gde se pojavila u jednoj epizodi, ali to je bilo sasvim dovoljno da se Miley uživi u ovu ulogu i predstavi pesmu i spot „On A Roll“!

Miley, odnosno Ashley, jako je pozitivna devojka sa ljubičastom perikom, a njena pesma „On A Roll“ obrada je hita „Head Like A Hole“, i spot se uklapa u brze tonove jer su svuda oko Miley plesači, uzbudljiva koreografija i svetla. Kako vam se dopada ovakva Miley?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Miley Cyrus

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Fan Miley Cyrus uhapšen na koncertu zbog opasnih pretnji!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.