Fan Miley Cyrus uhapšen na koncertu zbog opasnih pretnji!

Miley Cyrus je imala jako uspešan koncert na iHeart Radio Music Festivalu u Las Vegasu gde je pevala hitove poput “Wrecking Ball”, “Nothing Breaks Like A Heart” i “Mothers Daughter”, a nisu izostale ni dve obrade hitova velikih muzičara kao što su “Comfortably Numb” Pink Floyda i “Black Dog” Led Zeppelina. Međutim, kao i svaka zvezda Miley mora dobro da pazi na sebe, jer ima fanatika koji u velikom slučaju imaju ideje opasne po život zvezde.

Kako policija navodi, oni su na koncertu uhapsili takozvanog Mileyinog fana, 42-godišnjeg Davida Rumseyja zbog opasnih pretnji i pokušaja terorističkog napada. Kako prenosi TMZ, obezbeđenje iz Mileynog tima je spazilo Davida na vreme u publici u areni i na svu sreću ništa se nije dogodilo ni Miley ni bilo kome koji je bio u publici.

David je već dobro poznat Mileynom timu, jer je već i ranije upućivao razne pretnje pevačici što ga je stavilo na listu njenog obezbeđenja. Kako je David izjavio, on smatra da je “njegova životna misija da oplodi Miley”. Policija je došla na lice mesta, a David je smešten u zatvor sa kaucijom od 100.000 dolara.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Miley Cyrus

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Veliki broj nastupa, novi spot Taylor Swift, Katy Perry voditeljka: Šta nas sve očekuje na MTV Video Music Awards?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.