“Štetočina”: Kendall Jenner reklamnim videom pokazala koliko je razmažena

Kod Kardashiana i Jennera sve je i dalje u marketingu i tome koliko novca mogu da zarade. Problem nastaje jer se njihovi reklamni videi gledaju pod posebnom lupom, a sad je na udaru Kendall koja je uspela da snimi potpuno besmislen video kojim pritom pokazuje koliko ne vodi računa o životnoj sredini.

U videu Kendall koristi preparat za čišćenje lica koji nanosi na lice i skida ga posle par sekundi, što je naravno potpuno besmisleno jer takav tretman onda ne služi ničemu. Još više kritika ostavlja njena odluka da jednostavno pusti vodu da teče sve vreme što se opravdano smatra rasipništvom i nedostatkom bilo kakve ekološke svesti.

Interesantno je i primetiti da niko od Kardashiana i Jennera ne koristi proizvode iz kolekcije Kylie Jenner, već stalno reklamiraju konkurentske proizvode što je još jedna potvrda teze da je novac jedini i isključivi faktor pri donošenju odluka.

Pročitajte još  Novi izazov: Kendall Jenner će voditi sopstvenu radio emisiju!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kendall Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on ““Štetočina”: Kendall Jenner reklamnim videom pokazala koliko je razmažena

  1. Jeste li vi normalni?Ako je cura platila svojim parama tu vodu moze da radi sa nje sta hoce i svi vi tako pustite vodu dok npr cistite lice!I jos ako je cura platila tu kremu moze da radii staa oce da njee boli vas k.Posto je svijet vec toliko malouman ajde neka se snimi kako stavlja neku kremu za lice a vi vagajte koliko je stavila ma ni slucajno da ne skontate necete imat svrhu da zivite jer ocito vam je prigovaranje jedina zanimacija.

    1. Voda je opšte dobro i ne sme se rasipati! Bogatsvo nije opravdanje za uništavanje sveta, jer novac ne može da nadoknadi štetu.

      1. Cura nije rasipala vodu vec samo ostavila na 10 sekundi da tece sto svi radimo i ne razumijem u cemu je problem toliki u tome.Rasipanje vodom nije kada vi pustite sa cesme da tece na 10 sekundi vec kada unistavate vodu kada bacamo smece u nju kada je prljate bez ikakvog razlga.I sta sad ja pijem vodu i ostane mi u casi jos vode i ja to prospem msm logicno i to ispade rasipanje?

        1. Veoma je verovatno da isto tako radi i kad pere zube ili još nešto. Njene videe gledaju milioni i posebno je važno da vodi računa o tome.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.