Kendall Jenner: Nekad baš želim bebu!

Sve sestre Kardashian i Jenner već imaju barem po jedno dete – sve sem Kendall Jenner! Manekenka se često šali na svoj račun zbog toga, a sad ističe da nekad ima faze u kojima baš želi da dobije dete! Međutim, onda se isto tako onda podseti da to u ovom momentu baš i nije tako dobra ideja.

“Imam faze. Nekad se probudim i poželim bebe”, priča ona za E! News. “Ipak, većinu dana shvatim da je to previše. Dosta mi je što mogu da se igram sa njima, a onda da ih lepo pošaljem svojim mamama”, priča ona kroz smeh. Kendall je u poslednje vreme uglavnom vezi sa NBA košarkašima, a ovih dana ponovo je aktuelan njen bivši, Jordan Clarkson.

Ono što Kendall u ovom momentu mnogo više interesuje je posao, kao i nadolazeći Met Gala, čuvena ceremonija koja na jednom mestu okuplja najveće zvezde sveta. “Uzbuđena sam. Mislim da je to kul noć kad mogu da vidim sve ljude i koliko svi lepo izgledaju”, konstatuje ona i dodaje da ne sme da otkrije ko će od Kardashiana i Jennera biti prisutan!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kendall Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Dosta je izdržala: Kendall Jenner se već vratila na Instagram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.