Novi izazov: Kendall Jenner će voditi sopstvenu radio emisiju!


Osim što se bavi modelingom, Kendall Jenner je odlučila da se oproba u novoj medijskoj oblasti, a to je vođenje emisije na radiju!

Ona će zajedno sa Danielom Chetritom voditi emisiju Pizza Boys na Beats 1 radiju. Jedan od segmenata u emisijji nosi naziv “a living room pizza party” gde će Kendall i Daniel zajedno sa specijalnim gostima razgovarati o raznim temama, od muzike do prijateljstva. Kako Vogue saopštava, jedna od epizoda će pratiti i Kendall na ovogodišnjoj Coachelli koja će maksimalno pokušati da prenese čitavu  atmosferu svim slušaocima Beats 1 radija.

Kendall ima podršku svojih fanova, a sudeći po objavama na Instagramu među prvim gostima u njenoj emisji pojaviće se Hailey Baldwin, Kaia Gerber i mnogi drugi. Premijerna epizoda emisje je danas, odnosno 13. aprila, a kako saopštava Beats 1 radio, ovo će biti emisija koja će se održavati mesečno.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Kendall Jenner

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  "Zaboravljeni" Jenner i dalje ignorisan od ostatka familije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.