BLACKPINK proglašene za najuspešniji ženski K-pop bend, Jonas Brothers žele duet sa njima!

BLACKPINK pomeraju granice K-pop muzike kada su ženski bendovi u pitanju, kao što to radi BTS sa muškim bendovima, a Korean Business Research institut objavio je rezultate statistike koja je rađena sa podacima iz maja i juna, a u njoj se radilo istraživanje koja K-pop ženska grupa je najuspešnija, gde su se BLACKPINK najbolje kotirale!

Naime, BLACKPINK po statistici uglavnom izazivaju pozitivne kritike (čak 65%) i termini kojima ih ljudi najčešće oslovljavaju su „lepe“, „slatke“ i „uspešne“! Njihova prisutnost u medijima širom sveta i uspeh u Americi, naravno, takođe igraju ogromnu ulogu, a odmah iza ovih devojaka dolazi bend TWICE!

Što se novih potencijalnih dueta tiče, Jonas Brothers su se zabavili radeći „Would you rather“ igru, a Joe Jonas je upitan s kim bi voleo da radi duet, na šta je on kao iz topa odgovorio: „BLACKPINK“! Da li vam ovo zvuči kao zanimljiva ekipa?

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/BLACKPINK

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Famoza k-pop anketa: Koje od ovih grupa biste voleli da nam dođu?
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.