Tini Stoessel o maltretiranju: Ubeđivali su me da je pogrešno što ovako izgledam!

Martina Stoessel je neko ko je prirodno jako mršav i odavno je pričala da se ona jednostavno jako teško goji, međutim, u našem društvu se vređanje tuđe kilaže dešava stalno, i nikako da naučimo da prihvatimo da je nečije telo njegov lični izbor i da ne bi trebalo da se mešamo u to. Tini je, naravno, imala problema kao tinejdžerka što je tako mršava.

„Ako se neko osećao prijatno da objavi fotografiju na društvenoj mreži, poslednja stvar koju neko treba da učini je da toj osobi smanji samopouzdanje i da učini da se osećamo loše. Kada sam imala 16 godina mnogo sam se mučila, uvek sam bila premršava i teško mi je da se ugojim, moja genetika je takva ali ljudi su u mojoj glavi stvorili mišljenje da je pogrešno biti tako mršav. Jednog dana sam rekla sebi, ’dosta je bilo, neću da budem frustrirana što nisam onakva kakvom me društvo zamišlja’“ ispričala je Tini.

Tini kaže i da joj je mnogo pomogao savet njenog tate kada se osećala loše zbog svog izgleda. „Najvažnije je da sve što ja radim čini mene kao osobu, da uvek polazim s dobrim namerama, da mi je savest čista kad odem da spavam uveče. I tata mi je uvek govorio da je najbolji osećaj zaspati čiste savesti i spavati u miru svake noći. Danas je to za mene kao zakon života“ zaključuje ona.

Pročitajte još  Tinini roditelji optuženi za krađu, prevaru i falsifikovanje!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Tini Stoessel

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

3 thoughts on “Tini Stoessel o maltretiranju: Ubeđivali su me da je pogrešno što ovako izgledam!

  1. ajde nek glavu gurnu u blato majmuni jedni dosli tu kritikovat nasu tini sta im smeta njezin izgled samo su ljubomorni zato sto je ona naljepsa osoba na svetu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.