Kris Jenner: Da, moja ćerka je sama zaradila milijardu dolara!

Kylie Jenner ne samo da je odnedavno milijarderka, već je je mnogi nazivaju i osobom koja je najmlađa zaradila toliku količinu novca. Ipak, ima onih koji smatraju da joj se to nikad ne bi desilo da nije članica slavne familije kao i da pre toga nije već bila jako poznata zbog učestvovanja u rijalitiju.

Njena mama Kris Jenner ipak kaže da je Kylie zaista sve sama stekla. “Mislim da ona jeste sve sama zaradila”, priča ona jedan jutarnji program. “Slušajte, moje devojke – možete reći da su im neke stvari pale u ruke. Međutim, potrebno je mnogo rada da bi se postiglo ono što one sad imaju. Ona je sama stvorila svoj novac. Štedela je i radila beskrajno, sama je sve smislila”, zaključuje ona.

Naravno, to baš u potpunosti tačno, jer Kylie osim poznatog prezima iza sebe imala i mnogo novca, što joj je omogućilo da uopšte ostvari svoje poslovne ideje, ali i da lakše dođe do onih koji će joj u tome pomoći. Ipak, činjenica ostaje da je ona mnogo uspešnija od svih ostalih sestara, jer vrednost njene imovine prevazilazi sve njih zajedno!

Pročitajte još  „Ne odlučujem ja o tome“: Kylie Jenner kasnila četiri sata na sopstveno okupljanje, sad se pravda fandomu na Twitteru!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Kylie Jenner

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Kris Jenner: Da, moja ćerka je sama zaradila milijardu dolara!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.