Sulude brojke: Kylie Jenner na putu da postane milijarderka!

Kylie Jenner dugo godina je smatrana ružnim pačetom familije Kardashian Jenner ali je nakon totalne promene svog izgleda (dobrim delom i zbog plastičnih operacija) dobrim poslovnim odlukama dovela do toga da već vredi više od svojih sestara!

Najveću zaslugu za to ima njena kompanija Kylie Cosmetics koja je za 18 meseci svog postojanja zaradila čak 420 miilona dolara a računa se da će ove godine zaraditi više nego prošle! Njeni ruževi se posebno dobro prodaju – bukvalno kako budu predstavljeni, tako se i razgrabe a Kylie ih sve predstavlja sama, obično preko svog Snapchat profila.

Ako ste iznenađeni, Kylie kaže da vas potpuno razume jer je ona u jednom momentu mislila ne samo da neće postići bogzna kakav uspeh već i da bi čitav posao mogao brzo da propadne. “Bio je početak prodaje, osvežavala sam stranicu svakog minuta i onda sam odjednom videla da više nema ničega. Ja sam bila ubeđena da je neka greška pa da se zbog toga ne prikazuje kako treba” ističe ona a njena mama Kris kaže za svoju ćerku da je ona veliki radnik, da je kreativna, fokusirana i da ima jaču radnu etiku od svih ljudi koje je ikad upoznala!

Autor: Famoza.net
Foto: WWD

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Preteruju li? Arianatori tvrde da Kylie Jenner krade od Ari

7 thoughts on “Sulude brojke: Kylie Jenner na putu da postane milijarderka!

  1. Ja ipak mislim da je ona rodjena pod srećnom zvezdom i da u životu ne mora puno da se trudi.A danas svako može da kreira kolekciju šminke .Za to nije potreban veliki trud i talenat.

    1. Okej ako tako mislis, idi stvori onda ti tako nesto. Posto je tako lako i cim svako moze da uradi nesto takvo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.