Louis Tomlinson: Bol me je zbližio sa sinom

Louis Tomlinson je pretrpeo strašne gubitke u prethodnom periodu, izgubivši prvo majku Johannah pre dve godine, pa onda i 18-ogodišnju sestru Felicitie prethodnog meseca, o čemu je pričao u novom intervjuu, objašnjavajući i kako se on bori sa čitavom situacijom koja je zadesila njega i njegovu porodicu.

Louis je gostovao kod Dan Wootona u Lorraine šouu, gde je pričao o svom aktuelnom singlu “Two of Us” koji je posvetio svojoj mami, neposredno pre sestrine smrti. “Možemo malo više pričati o svemu tome i zato mislim da se dobro osećam kada pevam stihove i javno govorim o tome,” istakao je Louis dok je pričao o svom singlu. “Moja mama je uvek želela da sviram klavir… znam da bi se njoj zaista dopala ova ideja, što sam i uradio ovom pesmom i videom i mislim da sam je ostavio,” konstatovao je Louis.

Louis je nedavno izgubio sestru, tako da je u potpunosti razumljivo zašto je nije spomenuo u ovom intervjuu, ali zato nije izostavljen njegov trogodišnji sin Freddie sa kojim se kako Louis kaže zbližio još više, upravo zbog ovih bolnih situacija. “Svaki put kada provedem vreme sa Freddiem… osetim toliko ljubavi, da uopšte nije bitno šta se dešava, to je jedino o čemu razmišljate u tom momentu. Ti trenuci sa njim su neprocenjivi,” zaključio je on.

Pored Louisa, oglasila se i njegova druga sestra Daisy Tomlinson koja je iskazala svoju tugu putem društvenih mreža. “Nijedna reč ne može objasniti koliko sam slomljena, još jednom. Moja dragocena sestra, moje srce krvari,” napisala je Daisy. “Moja Fizzy, moja mala sestra, moja najbolja prijateljica. Nepotpuna sam bez tebe, prazna. Ne mogu da zamislim svoj život bez tebe. Volela bih da smo malo duže živeli zajedno. Mami si bila potrebna, a i ona tebi, sada ste konačno ponovo zajedno,” dodala je Lottie Tomlinson.

Pročitajte još  Louis Tomlinson divljao, izbačen na ulicu zbog ponašanja?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Felicitie Tomlinson

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

2 thoughts on “Louis Tomlinson: Bol me je zbližio sa sinom

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.