Pogledajte kako se JoJo Siwa snašla u ulozi dadilje North West!

JoJo Siwa polako uvećava svoju imperiju, s obzirom na to da postaje sve popularnija zvezda društvenih mreža, na YouTubeu ima devet miliona subscribera, a već je multimilionerka tako da je njena kuća opremljena impresivnim stvarima o kojima mnogi od nas mogu samo da sanjaju – ona se tim stvarima pohvalila u najnovijem videu!

Naime, JoJo je u poslednjem videu imala „težak“ zadatak jer je odlučila da u svojoj kući ugosti North West, odnosno ćerku Kim Kardashian i Kanyea Westa, pa su mama i ćerka rado došle u posetu JoJo koja je imala da im pokaže čitavu vilu prepunjenu šarenim zidovima i nameštajem, a uočićete i JoJoine kostime za nastupe, šarene postere, kuhinju punu lizalica, instrumente i još mnogo toga što JoJo sebi može da priušti!

Autor: Famoza.net

Foto: Screenshot

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  JoJo Siwa raskinula vezu sa devojkom!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

One thought on “Pogledajte kako se JoJo Siwa snašla u ulozi dadilje North West!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.