One Direction: Bilo nam je teško kad je Zayn otišao ali sve je ispalo dobro!

One Direction Perform On ABC's "Good Morning America"

Liam Payne i Harry Styles uradili su kratak intervju za TV stanicu ITV gde su nam konačno malo pričali o Zaynu Maliku kao i tome u kakvim su danas odnosima s njim.

Zayn je pre nešto više od pola godine napustio 1D a za ostale članove to je bio šok. “To je stvarno bilo teško vreme. Očigledno je teško kad izgubite člana tima. Nastavili smo ipak tamo gde smo stali i na kraju je sve ispalo dobro”, ispričao je Liam. Kad mu je voditeljka direktno postavila pitanje da li su oni još uvek prijatelji, on je odgovorio: “Da, razumemo zašto je otišao. Ako mu srcu više nije blisko nema potrebe da bude ovde i radi nešto što ne voli.”

Harry Style biće slobodan negde u vreme kad se u novoj sezoni X Factora predstavljaju mentori ali on tvrdi da će tad imati druga posla. “Ja ću se baviti prodajom kuća!”

Pročitajte još  Nove muke: Niall Horan zaradio upalu pluća!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

2 thoughts on “One Direction: Bilo nam je teško kad je Zayn otišao ali sve je ispalo dobro!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.