Dozlogrdilo joj: Cara Delevingne odgurnula nasrtljivog paparaca! (video)

Yves Saint Laurent Beauty With Cara Delevingne Celebrating The Luxurious Mascara For A False Lash Effect

Nakon što je prošlog meseca poslala poruku upozorenja paparacima, britanska manekenka nedavno je krenula i u direktnu akciju protiv grupe fotografa, odgurnuvši jednog od njih dok je ulazila u jedan pariski restoran u društvu Kendall Jenner i svoje partnerke St. Vincent.

Kako su im paparaci bili preprečili put, slavni trio morao je da se probija kroz gomilu, ali se Cara na brzinu okrenula i gurnula jednog od fotografa. Pre nego što je utrčala u restoran, ponosno je uzviknula “Gurnula sam ga!”. Nešto kasnije, Cara je tvitovala: “Dragi paparaci, ako mi se nađete na putu, imam prava da vas sklonim.”

Prošlog meseca, supermanekenka je objavila nekoliko tvitova o svojoj borbi s paparacima, naglasivši fanovima: “Da nisam imala priliku da se izjadam vama, ljudi, ova situacija bi verovatno završila nasiljem. Mislim da me oni namerno provociraju samo da bih odreagovala nasilno.”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Da li vam deluju samo kao prijatelji? Harry i Kendall snimljeni u strasnom zagrljaju!

One thought on “Dozlogrdilo joj: Cara Delevingne odgurnula nasrtljivog paparaca! (video)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.