Oborila Taylor Swift i Katy Perry: Ariana Grande je najpopularnija ženska zvezda na Youtubeu!

Nema sumnje ko je najpopularnija mlada zvezda u ovom momentu! Ariana Grande je sa albumom “Sweetener” osvojila prvi Grammy za najbolji album godine, njeni singlovi “7 Rings”, “break up with your girlfriend, i’m bored” i Thank U, Next” sa istoimenog albuma su postavili nove rekorde, a sada isto važi i za rekord koji se odnosi na broj pretplatnika na Youtubeu!

Do skoro Taylor Swift je važila za najpopularnijeg ženskog izvođača na Youtubeu sa 32.28 miliona pretplatnika, a iza nje je išla njena koleginica Katy Parry sa brojkom od 32.24 miliona, međutim stanje na vrhu se znatno promenilo kada ih je prestigla Ariana Grande koja u ovom trenutku ima preko 32.8 miliona!

To nije sve – Arianin spot “7 Rings” ostvario je 23.6 miliona pregleda za prva 24 časa, dok je “break up with your girlfriend, i’m bored” ostvario impresivnih 21.6 miliona u istom vremenskom periodu. Ariani je ostalo još da preuzme titulu najpraćenije ženske zvezde na Instagramu od Selene Gomez, a kako je razlika mala, samo je pitanje momenta kada će se i to desiti!

Pročitajte još  Sramota: Traže da se Ariani zabrani pevanje na LGBT festivalu jer nije gej!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Ariana Grande

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

7 thoughts on “Oborila Taylor Swift i Katy Perry: Ariana Grande je najpopularnija ženska zvezda na Youtubeu!

  1. Pa drago mi je zbog nje. Iako sam njen fan, na prvom mjestu će mi uvijek biti Tay i Sel ☺💝.
    I mislim da ljudi generalno malo počinju pretjerivati sa Ari, njena slava je zaslužena i sve to, ali počinje mi biti malo "overrated" ili ipak što sumnjam više (kao što je i Beyonce) "overhyped" 😖.

  2. Nije osvojila grammy nagradu za album godine nego za najbolji pop vokalni album sto je OGROMNA razlika. Ispravite to molim vas!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.