Sramota: Traže da se Ariani zabrani pevanje na LGBT festivalu jer nije gej!

Ariana Grande najavila je da se vraća u Mančester, ali će umesto tradicionalnog koncerta održati nastup na lokalnoj gej paradi, odnosno festivalu. Iako je mislila da time čini uslugu LGBT zajednici, njeni pripadnici joj okreću leđa i tvrde da je ovo katastrofalan potez.

Kritike idu u više pravaca, a najčešće su vezane za cenu karata. Naime, organizatori su odredili jednu cenu, ali kad su shvatili da zbog dolaska Ari interesovanje postaje daleko veće, odmah su odlučili da drastično podignu cene! Ipak, tužniji su heterofobični komentari, pošto brojni pripadnici LGBT zajednice traže da Ariana ne nastupi i to verovali ili ne, zato što nije gej!

Kako Ari ističe, organizator ovog događaj, dakle sami pripadnici LGBT zajednice su odlučili da podignu cene, a ne ona. “Ja ništa nemam sa tim. Oni odlučuju o cenama i to ja ne kontrolišem”, objasnila je Ari. Ona je poručila i da je jako bole heterofobični komentari jer bi ovakvi događaji trebalo da slave različitost a ne mržnju prema onima koji su u vezama samo sa osobama suprotnog pola. “Ja želim da podržim vašu zajednicu, bez obzira kako vi mene obeležavate. Isto tako želim da posetim grad koji mi mnogo znači. Ja nikad nisam tvrdila da sam heroj LGBT zajednice, samo želim da priredim veliki šou”, završila je ona.

Pročitajte još  Nova saradnja: 2 Chainz uskoro predstavlja spot za pesmu sa Arianom Grande, „Rule The World“!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

One thought on “Sramota: Traže da se Ariani zabrani pevanje na LGBT festivalu jer nije gej!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.