Praznik za Selenatore: Taramount vam poklanja ulaznice za film “Loše komšije 2” u NSu i Bgu!

selena-gomez-in-bad-neighbours-2-(2016)

Film “Loše komšije 2” od danas je u bioskopima širom Srbije i Crne Gore a zahvaljujući ljubaznošću kompanije Taramount, poklanjamo vam čak 12 ulaznica za projekcije filma u Beogradu i Novom Sadu!

Mek (Rogen) i Keli Radner (Bern) treba da dobiju drugo dete i spremni su da naprave konačni prelaz ka zrelom životu: da se presele u predgrađe. Ali taman kad su pomislili da su povratili komšiluk u svoje ruke i da je bezbedno da prodaju kuću, shvataju da se do njih doselilo sestrinstvo, koje je još luđe od Tedija (Efron) i njegovog bratstva.

Distributer filma Taramount Film poklanja vam tri kompleta od po dve karte za projekcije u Beogradu i Novom Sadu! Projekcija u Beogradu je u petak, 20. maja 2016. godine u 19.15h u bioskopu Tuckwood a u Novom Sadu u petak, 20. maja 2016. godine u bioskopu Arena u 18.45h Ukoliko želite jedan od kompleta karata, pošaljite nam e-mail sa vašim imenom i prezimenom na adresu [email protected] a u subject stavite “Loše komšije 2” i odgovorite nam na pitanje: Kako se zove lik Selene Gomez u ovom filmu? Takođe, ne zaboravite da napišete da li želite karte za projekciju u Beogradu ili Novom Sadu!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Selena potvrdila muzički povratak: Jako sam uzbuđena!

One thought on “Praznik za Selenatore: Taramount vam poklanja ulaznice za film “Loše komšije 2” u NSu i Bgu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.