Tini Stoessel: Završavam turneju u oktobru, stiže još filmskih projekata!

Iako je prošlo mnogo vremena od završetka “Violette”, latinoamerički mediji ne zaboravljaju da sa vremena na vreme upitaju Tini nešto i o tom delu njene karijere i odrastanja, što je bio slučaj u intervju za medij iz Urugvaja – El Paso. Mi smo imali priliku da prenesemo šta je sve Tini rekla o svojoj vezi sa Sebastianom, novoj muzici i turneji, a sada je u fokusu “Violetta” doba, dok je Tini otkrila i nove detalje o svojoj ulozi u filmu Jackie Chana – “The Diary”!

Novinari su se osvrnuli da je “Violetta” bila veoma popularan projekat širom planete, na šta je Tini odgovorila potvrdno. “Kada sam završila taj projekat, morala sam da razumem šta želim i ako sam želela to da ostvarim i nastavim sa muzikom, moram dati 100% svog života, zato što to nije bilo tako lako kako se činilo. Nakon što sam završila seriju, prošla sam proces i vreme kako bih znala šta želim, gde stojim, jer sam i sama živela proces prelaska od tinejdžerske do žene i nezavisnosti. Pored svega toga, bio je tu i emotivni proces koji sam takođe obrađivala i otkrivala sam druge stvari kojima sam izložena,” objasnila je Tini.

Martina još jednom ističe koliko je važna porodična podrška u ovom poslu. “Treba da imate nekog ko vas voli, ko će vas spustiti i reći da vas voli,” dodala je ona. “Retko se dešava da imamo ovako uspešnu seriju, pogotovo što se sve dogodilo kada nisam to ni tražila, a još manje sam mogla da zamislim da će izabrati baš mene,” istakla je pevačica.

Pročitajte još  Tinin album prvi u Srbiji u Play prodavnici, Mariana Stoessel prosledila na Twitteru!

Da se podsetimo i da je Tini deo velikog projekta Jackie Chana, odnosno filma “The Diary” koji će uz malo sreće stići u bioskope krajem ove godine. Tini je upitana da li se radi o komediji ili akciji, tačnije o kom žanru je reč. “Ne, to je drama koja govori dve priče – u sadašnjosti i u prošlosti. Ja sam deo prošlosti priče, ali ne mogu više od toga da otkrijem,” izjavila je Tinita. Kada smo još projekata za veliko platno, Tini ističe da će ih biti već naredne godine, ali da još uvek ništa nije potvrđeno. “Da, planirani su za narednu godinu, ali još uvek ništa nije sigurno. Srećna sam što ovu turneju zatvaram u oktobru na stadionu Luna Park (Buenos Ajres, Argentina) i što su koncerti već rasprodati,” zaključila je Tini.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Misija obavljena: Tini Stoessel dobila poklon Tinista sa Balkana na Radio Disney Vivo koncertu!

2 thoughts on “Tini Stoessel: Završavam turneju u oktobru, stiže još filmskih projekata!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.