U sredu u bioskop: Taramount vam poklanja 3×2 karte za akcionu komediju “Bilo jednom u Veneciji”

Stiv Ford (Brus Vilis) je privatni detektiv iz Los Anđelesa koji se povukao iz posla ali ne sasvim. Njegov profesionalni i privatni život se ruši kada njegovog voljenog psa ljubimca Badija ukrade ozloglašena banda.

Čitav niz ludih okolnosti dovodi ga dotle da se kladi sa bandom, dok ga u isto vreme progone dva osvetoljubiva brata Samoanca, debelokožca i još nekoliko drugih mutnih likova. Kažu da je pas najbolji čovekov prijatelj, a Stiv nam pokazuje koliko daleko je čovek spreman da ode da bi ponovo bio sa njim.

Taramount vam pruža priliku da večeras među prvima pogledate film pa vam poklanja 3×2 karte za njegovu projekciju u bioskopu Tuckwood u Beogradu za sredu, 9. avgust u 19.30h! Ukoliko želite karte, pošaljite nam svoje ime i prezime na [email protected] i stavite u naslov “Bilo jednom u Veneciji”. Budite brzi!

Autor: Famoza.net
Foto: Promo

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  "Bilo jednom u Veneciji" je u našim bioskopima od 27. jula!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.