Pravo iz Londona: Stigli su nam novogodišnji pokloni za Beliebere!

Prvog dana ove godine već smo vam uručili jedan novogodišnj paketić, a to je informacija da ćete već od ovog meseca biti u prilica da osvajate CD-ove Sony Musica što je svakako najveća radost za Directionere kao jedini megafandom koji do sad nije imao priliku da osvoji albume svojih idola. Danas međutim imamo jako lepe vesti za Beliebere!

Pravo iz Londona doneli smo vam par stvari iz Biebsove “Purpose” kolekcije – tačnije jednu šolju sa natpisom “I’ve Got Bieber Fever” kao i dve ogrlice sa Jusovim imenom. Sve ovo planiramo da vam podelimo tokom januara, jedino još ostaje da vidimo na koji način! Isto tako, slanje šolje baš i neće biti jednostavno ali nadamo se da ćemo pronaći način kako i nju da prosledimo pobedniku.

Pre kraja ove nedelje svakako ćemo vam objaviti raspored podele CD-ova i ovih Biebsovih sitnica – verujemo da će vam se dopasti šta smo spremili jer će skoro za svakog biti ponešto!

Autor: Famoza.net
Foto: Nikola Dolapčev

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Bivši trener fudbalske reprezentacije Amerike nije oduševljen Justinovim fudbalskim veštinama!

17 thoughts on “Pravo iz Londona: Stigli su nam novogodišnji pokloni za Beliebere!

  1. O BOŽE, TAKO ŽELIM TO ? Moram vam se pohvaliti da me je Justin zapratio na twitteru 31.12 ?

  2. AAAAAA SUPEER.Hocete deliti neke stvarcice vezane za Selenu?Na primer kalendar?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.