Mogu da učestvuju svi: Počinje belieberski vikend, osvojite stvari iz “Purpose” kolekcije!

Ovog vikenda pripremili smo pravu poslasticu za Beliebere s obzirom da ćemo danas i sutra deliti originalne stvari iz “Purpose” kolekcije a najlepše od svega je što njih možete osvojiti i ako ne živite u Srbiji već i u svim okolnim zemljama iz bivše Jugoslavije!

Danas tako možete osvojiti jednu “Purpose” ogrlicu – jednu smo već delili u januaru a ovo je poslednja koju imamo na raspolaganju, što će nadamo se biti dodatni motiv za sve. Sutra je na programu i prvi odevni predmet koji delimo a to je predivna Purpose belieberska majica!

Ukoliko želite ovaj poklon, danas u periodu od 12h do 19h potrebno je da pronađete dva skrivena pojma vezana za Justina u prilozima koje objavimo u toku dana na Famoza.net i da ih objasnite (znači, baš ovde na sajtu, ne na Facebooku). Oba pojma sa objašnjenjima treba istovremeno da pošaljete na naš e-mail, [email protected] a u subject stavite “Justin Bieber ogrlica”. Ko prvi pošalje oba pojma ZAJEDNO sa tačnim objašnjenjima, dobiće ogrlicu. Kao i uvek, skrivene pojmove nije teško pronaći jer su oni napisani podebljanim i kosim slovima.

Podsećamo vas i da u naredne dve nedelje možete osvojiti stvarno lepe poklone, uključujući CD-ove Sel i Tini! Pogledajte više o svemu ovde

Autor: Famoza.net
Foto: Vladimir Dolapčev

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kako da koncert Biebsa u Zagrebu bude najbolji u istoriji? Upamtite ovih sedam pravila!

13 thoughts on “Mogu da učestvuju svi: Počinje belieberski vikend, osvojite stvari iz “Purpose” kolekcije!

  1. Da li ce biti nesto od stvari i za 5sos ili New District. Msm posto oni nemaju ovde puno fanova kao sto imaju na primer Justin, mozete staviti samo dve, tri stvari. Jako bih volela ako bi moglo da se osvoji nesto vezano za njih

    1. Sa Jusom je stvar što je na turneji i što možemo da nađemo "Purpose" stvari kao i što vas to baš interesuje.

  2. Citav dan sam na ovoj stranici i jedva cekam da objavite!!! Ima li vas jos koji trenutno cekate pojomove za Jusovu ogrlicu??? <3

    1. Naravno 🙂 Potrebno je puno truda da se osvoji neka nagrada – nije nam problem da ih osvojite više. Par ljudi je to uspevalo do sad, mada ne dve nagrade zaredom.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.