Pravo iz Londona: Danas je prilika da osvojite originalnu “Purpose” Justin Bieber šolju za čaj!

Cenimo i volimo naše Beliebere – dovoljno ne samo da im poklanjamo Jusove CD-ove već i oficijalne stvarčice sa obeležjima “Purpose” turneje koje donosimo iz raznih krajeva sveta. Za kraj ovog meseca, imate priliku da osvojite vrlo retko a originalnu šolju za čaj!

Kažemo vrlo retku ne samo zato što smo je doneli iz Londona već i zato što se ona prodaje isključivo u robnom lancu Primark. Verujemo da svakom Belieberu ne treba veća motivacija od ove da danas pokuša da je osvoji!

Ukoliko želite ovaj poklon, danas u periodu od 12h do 19h potrebno je da pronađete dva skrivena pojma vezana za Justina u prilozima koje objavimo u toku dana na Famoza.net i da ih objasnite (znači, baš ovde na sajtu, ne na Facebooku). Oba pojma sa objašnjenjima treba istovremeno da pošaljete na naš e-mail, [email protected] a u subject stavite “Justin šolja”. Ko prvi pošalje oba pojma ZAJEDNO sa tačnim objašnjenjima, dobiće album. Kao i uvek, skrivene pojmove nije teško pronaći jer su oni napisani podebljanim i kosim slovima. Napominjemo i da nagrade zbog velikih troškova i dalje šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Naklon kralju: Biebs organizuje akustičan koncert, sav novac ide u humanitarne svrhe!

5 thoughts on “Pravo iz Londona: Danas je prilika da osvojite originalnu “Purpose” Justin Bieber šolju za čaj!

  1. Do sada nisam znala kako da osvojim ali sada cu se toliko potruditi da barem ucestvujem. HVALA VAM FOMOZO NAJBOLJI STEEEE

    1. Mislimo da ćemo objaviti samo deo stvari jer još uvek čekamo CD-ove da nam dođu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.