Kome šaljemo beliebersku šolju?

Sudeći po vašem interesovanju, jako vam se dopada kad delimo neke stvari iz “Purpose” kolekcije a tako je bilo i danas kad je na redu bila belieberska šolja koja se prodaje samo u jednom lancu prodavnica u Britaniji!

Danas smo tražili pojmove Poo Bear, što je Jusov prijatelj i tekstopisac mnogih stvari sa albuma “Purpose” kao i Director X koji je režirao Jusov spot za “Boyfriend”. Ubedljivo najbrža danas je bila Dora B. (za minut ispred svih!) a njoj ćemo šolju poslati već sutra!

Ovo je bilo sve što se tiče nagrada za januar – obećavamo jako lepe stvari za februar – pogotovu ako ste Belieber i dopale su vam se ove stvari iz Purpose kolekcije! Evo i plasmana prvih 10:

1. Dora B. 17:16
2. Tea V. 17:17
3. Dragan 17:18
4. Belieber Forever 17:18
5. Ena Drew 17:19
6. Milica V 17:19
7. Kristina P. 17:19
8. Anja K. 17:21
9. Anđela P. 17:22
10. Tea B. 17:22

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Justin Bieber o gubitku Selene Gomez: Pravio sam jako loše odluke

10 thoughts on “Kome šaljemo beliebersku šolju?

  1. Ja ne razumem kako sam 10. ali nema veze, drago mi je da sam ucestvovala, samo mi je zao sto smo svi sedeli za kompjuterom ili telefonom 6 sati i nista, ali cestitam

    1. Nama da je drago što je neko osvojio – bolje je valjda tako nego da ne delimo ništa.

  2. Čestitam dobitnici!!! Ja sam zakasnila…? Nema veze, biće još prilika. Bila bih najsrećnija kada biste jednom delili nešto u vezi KK Crvena zvezda. Ima li šanse????

  3. Famozo kada objavljujete sta delite u februaru?Nadam se da ce biti Dangerous Woman ili Last Year Was Complicated… :(((

  4. Čestitam!! Naravno mnogo mi je žao što nisam mogla da igram zbog toga što sam iz BiH, ali nadam se da će biti prilika i za nas.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.