Milja je spremila težak “Harry Potter” kviz!

Ćao Famozo, ja sam Milja ovo je moj prvi kviz i posvetila sam ga Hari Poteru.

Kviz je dosta težak, tako da će samo pravi Potterhead znati da ga reši. Molim vas pišite predloge za sledeći kviz u komentarima. Poz

Fun test jeste rubrika u kojoj objavljujemo vaše kvizove! Kad napravite kviz pomoću sajta opinionstage.com, pošaljite nam ga redakcija@famoza.net a u naslovu navedite Za Fun Test. Kviz mora imati barem devet pitanja!

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  "Nema ni trunke originalnosti": Fanovi besni zbog besmislenih detalja serije o Harryu Potteru!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

8 thoughts on “Milja je spremila težak “Harry Potter” kviz!

  1. 21/24 Tačni odgovori!
    WOW! Ovo je impresivno! Bravo ti si pravi Potterhead i znaš skoro sve! Super!
    NAJBOLJII BUKVALNO KVIZ KOJI SAM IKADA RADILAA ALI BUKVALNOO.
    Svi kvizovi su laki dok ovaj nije bio(govorim u svije ime).Molim te napravi sledeci o Soy Lunu,Tandermenovima ili Ukletim Hatavejevima????

  2. 22/24 Tačni odgovori!
    WOW! Ovo je impresivno! Bravo ti si pravi Potterhead i znaš skoro sve! Super!
    Pogrešila sma oko teleportacionog ključa za Harija i Hagrida i ono šta je Ron poslao Poterovima, jer mi to nije bilo toliko bitno. Inače kviz je PREDOBAR. Sviđa mi se to što je težak, ali se u njemu nalaze sve informacije koje se mogu naći i u filmu i u knjizi, očekivala sam nešto kao koja je čija boja očiju ili tako nešto.

  3. 19/24 Tačni odgovori!
    VRLO dobro! Pratiš Harija i ako još nisi Potterhead na putu si da to postaneš! Bravo, samo tako nastavi.
    Nisam procitala samo zadnju knjigu, "Hari Poter i Ukleto Dijete" ali planiram. Filmove nikada nisam gledala niti ću, svi potterheadovi kažu kako su filmovi bezveze.
    Precool kviz.

      1. "Harry Potter i kamen mudrosti" je dobitnik sledecih nagrada:Nagrada za najbolju knjigu(Velika Britanija),Nagrada Gold Medal Smarties(Velika Britanija)Najbolja knjiga za decu objavljena u 1998.godini po Pabliter Vikliju,Nagrada njujorskih biblioteka za najbolju knjigu(1998), Nagrada za najcitaniju knjigu u skolskim bibliotekama 1998.godine.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.