Selena Gomez o novoj turneji: Najviše sam dužna fandomu u Evropi, želim da vidim nova mesta!

Selena Gomez gostovala je na radio stanici 92 Pro-FM gde je odgovorala na mnoga interesantna pitanja i otkrila da joj je najveća želja da peva fandomu u Evropi i to tamo gde nije bila do sad.

Upitana da li bi volela da ide negde gde nije bila, Sel je rekla, “Hoću da počnem turneju iz Južne Amerike. Postoje mesta koja nikad nisam mogla da istražim. Osećam da nisam dovoljno vremena provela u Evropi i to su mesta gde bih htela da odem i da nasmejem ljude. Međutim, to je priča za sledeću godinu. Međutim, volela bih da idem na razna mesta.”

Sel je objasnila i da je fandom verovatno neće gledati na ovogodišnjem MTV VMA koji se održava krajem avgusta u Los Anđelesu. “Ne znam hoću li uspeti, možda baš tad imam snimanje. Srećna sam što sam nominovana ali i tužna što ne dolazim”, konstatuje ona.

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Kreativnost: Selena Gomez i Marshmello imaju jako neobičan spot za svoj novi hit „Wolves“!

8 thoughts on “Selena Gomez o novoj turneji: Najviše sam dužna fandomu u Evropi, želim da vidim nova mesta!

  1. Imali šanse da dođe kod nas-Bosnu i Hercegovinu/Hrvatsku/Srbiju/Crnu Goru?

  2. Famozo ovo nam je prilika da dodje a ako bi ona dosla bile bi vece sanse da bi i ostale zvijezde dosle.

  3. Možda bi i došla kod nas ipak Balkan još uvek nije ,kako ona kaze ,istrazila ??

  4. Pa sledeća je godina naša, Selena i Demi će imati turneje, nadam se da će ih naša arena pozvati, šta mislite o tome famozno, kolike su šanse, a ogromna je verovatnoća da će obe ići dosta po Evropi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.